11120EPON

Avonturenschip Dias

Orbis Wood Modulair Collection

Op het avonturenschip Dias worden fantasieën werkelijkheid. Speel de kapitein, klim, kruip, glij over je schip met al je matrozen.

€ 15.725,00

Informatie

Artikelnummer

11120EPON

Prijs

€ 15.725,00

Omschrijving

Op het avonturenschip Dias worden fantasieën werkelijkheid. Speel de kapitein, klim, kruip, glij over je schip met al je matrozen.

Transport & Installatie

Prijs op aanvraag

Opmerkingen

Verankering

60cm in de grond op stalen ankers

Materiaal

Alle staanders, gelamineerd met een doorsnee van Ø120mm, ingegraven tot een diepte van 60cm. Alle platvormen zijn voorzien van een antislip coating. Daken en zijpanelen zijn van gerecycled duurzaam 100% HDPE materiaal. De panelen zijn voorzien van vrolijke ingekeepte patronen. Glijgoot van de glijbaan is van RVS, zijwanden van HDPE. Touwen en netten zijn gemaakt van polypropyleen met een stalen kern (Hercules kwaliteit). De Ø van de touwen en netten is 16 en 18mm. De touwen zijn UV bestendig. Alle bevestigingsmaterialen zijn weersbestendig en UV bestendig. Houten onderdelen zijn gelakt of geolied. De stalen elementen zijn uiterst duurzaam vanwege hun galvanisatie en poedercoating.


Afmetingen

Toestelruimte (L x B x H)

877 x 391 x 550 cm

Benodigde oppervlakte

741 x 1177 cm

Valhoogte

1.2 cm

Grootste deel

x cm

Transport & Installatie

Voor een optimale veiligheid van uw speel- en sportterrein is de installatiekwaliteit van groot belang. Onze monteurs zijn gecertificeerd, kennen ons product door en door en zijn gewend om op plekken te werken waar kinderen spelen of mensen recreëren en hebben geen “acht tot vijf” mentaliteit. Daardoor kunnen we flexibel en klantgericht werken. Ze gaan pas weg als het project klaar is en de klant tevreden


Downloads

11120EPON-info.pdf

Dit printbare document bevat alle product specificaties en afmetingen.

Download
Size: ~400 KB

Certificate

Van dit product zijn certificaten aanwezig en worden op verzoek verstuurd.

Op aanvraag
Size: ~100 KB

Diversen

Rubber tegels

Bij dit toestel kunt u kiezen voor een val ondergrond van rubber tegels.

Kunstgras

Voor meer informatie over kunstgras valondergronden leest u hieronder meer