Nieuwe pannakooi in de gemeente Alkmaar

STRAATVOETBAL LEGENDE EDWARD VAN GILS BIJ FEESTELIJKE OPENING MULTIFUNCTIONELE SPORTARENA IN DE GEMEENTE ALKMAAR

Woensdag 16 maart j.l. heeft er een feestelijke opening plaatsgevonden met Edward van Gils, één van de bekendste straatvoetbal legendes in de Wereld. Gevoetbald samen met o.a. sterren als Ronaldinho Gaúcho. De plaatsing van de multifunctionele sportarena DutchPanna PK 10.000 Pro in de gemeente Alkmaar aan de Roelantstraat was een ware happening. Veel kinderen uit de buurt waren hierbij aanwezig samen met diverse organisaties die het project mede mogelijk gemaakt hebben. 
De sportarena PK 10.000 Pro is voorzien van een Panna- voetbalkooi en een basketbalveld, inclusief een speciale geluidsdempende gietvloer gemaakt van gerecyclede oude sportschoenzolen (Fatfeetgrinded G3 sportvloer). Tevens is de sportvloer 100% regenwater doorlatend, geluid- en valdempend voor minder kniebelasting. Een duurzaam product waar kinderen weer op kunnen spelen en bewegen, en waar bewegingsarmoede wordt tegengegaan in een tijd waar dit juist noodzakelijk is. Met de ovale vorm van de kooi blijft het spel dynamisch in beweging en heeft de spelveiligheid de hoogste prioriteit. Het hekwerk is gemaakt van dubbelgaas waardoor er weinig tot geen overlast is m.b.t. geluid in de buurt. Samengevat; kwaliteit maatwerk!
Wij danken onze partners van DutchPanna en Unimat voor de samenwerking. Een geslaagde dag met Edward van Gils en de opkomst van veel jeugd vanuit de wijk. Een nieuwe speelruimte voor de toekomst in de gemeente Alkmaar. 

 

Ook een op maat gemaakte pannakooi of multifunctionele sportarena nodig in uw gemeente of openbare ruimte?  Neem contact met ons op!

Comments are closed.